Sajt i servisi

Ova lokacija je, kao što je verovatno i očigledno, zamišljena kao mesto za okupljanje i povezivanje članova porodice Aleksić, a takodje i za predstavljanje i upoznavanje sa nekim od članova. Uz jednu jako bitnu napomenu - članovi koji su ili će biti predstavljeni ovde ne treba da budu smatrani najistaknutijim, najpoznatijim, niti na bilo koji način izdvojenim od ostalih.

Svi članovi porodice su jednaki, a mi po nekom svom nahodjenju ovde predstavljamo neke od članova. Svaki Aleksić može ovde zatražiti neki od Internet servisa koji su nam na raspolaganju. Može zatražiti email adresu, FTP nalog, prostor na disku, stručnu pomoć i ostalo.

Ne garantujemo da ćemo svakom uspeti da obezbedimo ono što zatraži. Adresu možete dobiti u slučaju ako je neko nije već zauzeo, naprimer. Stručnu pomoć i prostor za ličnu prezentaciju prvenstveno ćemo ustupati mladjim osobama kojima to treba u edukativne svrhe, a mi ostali možemo imati svoje privatne blogove ili poslovne prezentacije ukoliko resursi dozvole.

Mail servis na našem domenu je vezan za Google i praktično je to Gmail servis, koji podrazumeva i ostale servise kao što su Gtalk, dokumenti, tabele, prezentacije i drugo.

napomena: Iako je sve što piše u ovom tekstu istinito, on je privremenog karaktera, jer je u planu da bude bolje sročen. Ovu verziju postavljamo samo iz razloga bolje informisanisanosti članova koji su se javili sa pitanjima.

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.